Hoe verloopt een fotoshoot?

Leuk! Je hebt voor mijn werk gekozen en boekt een shoot via: T. 06 222 5 111 7
Tijd om samen een datum te plannen!

D.m.v. een moodboard (pinterest), voorbeelden van wat je mooi vind of jou eigen ideeƫn, bepalen we samen de stijl & kleding voor de fotoshoot.

Ik ontvang je in mijn studio of zie je bij de afgesproken buitenlocatie!

Ik ben model en heb een creatief idee voor mijn portfolio
Ik hou van een creatieve uitdaging en werk graag artistiek. Je mag mij altijd benaderen voor jou creatieve idee of voor het uitbreiden van je modellen portfolio. Ik denk graag met je mee, zodat we samen tot een mooi resultaat komen. Voor mijn artistieke, vrije werk ben ik geregeld op zoek naar modellen. Interesse? Stuur mij dan een e-mail via het contactformulier.
Glamour, Boudoir & Artistiek naakt
Spanning?...dat mag. We nemen rustig de tijd om elkaar te leren kennen. Draag minimaal 3 uur voorafgaande aan de geplande shoot geen strakke knellende kleding om afdrukken in je huid te voorkomen. Kom daarnaast bij voorkeur zonder of met een lichte, makkelijk afneembare make-up. Heb je een hairstylist geboekt? was je haar dan bij voorkeur de avond voor de shoot en gebruik een kleine hoeveelheid schuim/serum. Geen stylist geboekt? Breng je haar thuis op de dag van de shoot in model.
Welke kleding draag ik tijdens de shoot?
Tijdens ons eerste contact maken we samen afspraken en een moodboard. Verwant hieraan bespreken we de stijl waarin ik je de foto's ga opleveren. Kledingadvies is een onderdeel dat op maat wordt aangeboden en hiervan afhankelijk. Over het algemeen geld dat egale en rustige kleuren het erg goed doen in de natuur, in newbord, baby en familieshoots. In glamourprotretten kan er best eens geƫxperimenteerd worden met een knalkleur of gekke print.
Wat gebeurd er na de fotoshoot?
Je ontvangt de foto's klein en in lage resolutie voorzien van een watermerk via de e-mail. Aan de hand van de fotonummers in het bestand maak je een selectie. Alle foto's kunnen besteld worden in zwart/wit, kleur, kleurtoon etc. Uiteraard mag je hierin van mij advies verwachten. De foto's worden bewerkt / geretoucheerd. (In een modellen portfolio 'glamour' shoot wordt meer gedetailleerd geretoucheerd dan in de familiesessie in het bos) Je ontvangt de bewerkte foto's digitaal via wetransfer.
Loading Image