Hoe wil jij gefotografeerd worden?

Laat jou innerlijke licht spreken. Vandaag is jouw dag! Een ‘belevenis’ die je mooiste ‘ik’ laat zien, en gekoesterd wordt in nieuwe generaties!

Het is niet aan jou om fotogeniek te zijn of je goed te kunnen bewegen voor de camera. Het is aan mij om je hierin te sturen en ‘foto's’ te creëren die je mooiste ‘ik’ laten zien, zodat ook jij jezelf gaat verbazen!

Model | Portret fotografie
Professionele Make-up & Styling maken je mooi
Vandaag is het jouw dag! Geniet van de glamour. Onder het genot van een hapje en drankje, wordt jou haar en make-up door de visagiste verzorgd. Je ontvangt styling advies n.a.v. je consultatie en fotografische thema. Samen kiezen we 4-6 outfits. In de studio garderobe vind je jurken en accessoires die een bijdrage aan jou droomshoot leveren. De stylinggids biedt jou een stappenplan in de voorbereiding tot aan je shoot.
Jou luxe fotoproducten, elegant afgewerkt geleverd
Na je shoot ontvang ik je in mijn studio voor de 'onthulling' van jou foto's. De foto’s staan in luxe afgewerkte, prachtige passe-partouts voor je klaar om ontdekt te worden. Jij selecteert zelf wat je mee wil nemen. Kies uit één van de luxe foliocollecties in een Italiaanse lederen uitgevoerde fotopresentatie box of Italiaanse lederen foliomap, waarin jou luxe prints voor altijd bewaard blijven of bestel de losse producten.
Fine Art & Droomshoots, jou unieke stukje kunst
Niemand is zo als jij. Ontwerp je eigen droomshoot. Samen gaan wij creatief aan de slag en bedenken wij een stijl - een stukje karakter - wat in jou leven en in de gestileerde fotoshoot verwerkt mag worden. Een bijzondere locatie, een schilderachtige stijl die op jou lijf geschreven is, we huren de jurk van je dromen, werken samen artistiek aan jou kunstwerk in persoon.
Loading Image
Scroll Illustration

Nieuwsgierig naar mijn Portfolio?

Scroll met het wiel van je muis of gebruik de schuifbalk onderaan de pagina.